Ambitieus

sinds 1994

divider

We zijn een bureau dat anders is, anders denkt en anders werkt. Daarom hebben we hoog op het duin een creatieve plek gecreëerd die uitkijkt over de Noordzee. Hier werken we in co-creatie vanuit een holacratische organisatiestructuur.

Om ambitie en talent de ruimte te geven, vinden we het belangrijk dat iedereen verantwoordelijkheid draagt, zich vrij voelt en zich kwetsbaar opstelt. We zoeken grenzen op, gaan het avontuur aan en zijn niet bang om fouten te maken. Er is altijd het team dat je opvangt. Zo groeien we al 23 jaar.

 • Sandra Duivenvoorde
  Sandra

  Sandra Duivenvoorde

  Client Services Director

  Sandra is ondernemer in hart en nieren. En een zware workaholic, hopeloos verslaafd. Liefst is ze 24 uur per dag in bedrijf, kan niet schelen met wat. Sandra is het type aanpakker en doorpakker die een hoop van de mensen om haar heen eist. Toch vraagt ze nog altijd het meest van zichzelf. Moeiteloos houdt ze 50 projecten tegelijk in de lucht. Een ware topattractie aan zee.

 • Hugo de Bruijne
  Hugo

  Hugo de Bruijne

  Managing Director

  Hugo, wat een boss is dat. Het begon allemaal met hem. Met zijn droom over een bureau dat het verschil ging maken met gedreven communicatiespecialisten die hard, eerlijk, respectvol en met plezier samenwerken in een open cultuur. Dat bureau is Aan Zee en reflecteert de persoonlijkheid van de oprichter. Iedereen die Hugo kent, zal dit beamen. Join the club!

 • René Hendriks
  René

  René Hendriks

  Activatie Expert Retail

  Wat voor een man ben je als je liever gaat winkelen dan je vriendin. Dan ben je een gepassioneerde retailman die altijd op zoek is naar inspiratie en nieuwe ideeën. Het mooie is, René brengt ze ook in de praktijk. Daar heeft hij een vast recept voor: een cocktail van enthousiasme en energie. Als je krijgt wat je geeft, en werkt bij het co-creatiebureau van Nederland, dan kun je bergen verzetten.

 • Carly de Vreugd
  Carly

  Carly de Vreugd

  Welkomiste

 • Marvin Fles
  Marvin

  Marvin Fles

  Managing Director Online

  Marvin staat met beide benen op de grond, maar verkeert eigenlijk continu in cyber space. Hij volgt elke ontwikkeling op het internet, oreert ze door het pand en weet ze op waarde in te schatten voor zijn klanten. Techneuten, design en communicatie gaan meestal niet samen, maar bij Marvin zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden onder één noemer: Kwaliteit.

 • Steven de Bruijne
  Steven

  Steven de Bruijne

  Creative Director

  Steven is copywriter en creatief directeur. Had hij het ooit voor het zeggen, heeft hij nu niets meer te vertellen. Niets meer dan een ieder in zijn team. Heeft hij het zelf naar gemaakt met zijn nieuwe religie. Steven gelooft in co-creatie. Vergeet de briefing, hij wil weten wat er tussen de regels staat. Dat is met geen pen te beschrijven, zelfs niet voor een copywriter.

 • Vroeg op kantoor, tijdens de lunch een verfrissende duik, 's middags doorbuffelen en 's avonds ontspannen met een biertje en de voeten in het zand. Zomaar een zomerse dag aan zee. Is het binnen beter dan buiten? Dan spelen we slither.io.

  Michael Maat, Netjes!
 • Kees Schouten
  Kees

  Kees Schouten

  Blend Master

 • Christiaan Hemerik
  Christiaan

  Christiaan Hemerik

  Front End Developer

 • Bart van de Biezen
  Bart

  Bart van de Biezen

  Usability Expert

  Hij studeerde Cognitie, Media & Ergonomie en haalde daarna zijn Masters of Science in Psychologie. Daardoor weet hij precies wat jouw doelgroep beweegt. Ontmoet Bart: De perfecte schoonzoon die nooit heeft gepuberd, de brainiac die Atheneum Beta op z’n sloffen afrondde terwijl hij ondertussen complete websites bouwde. De kennisjunk die op een studentenflat is geboren en na twee studies nog méér wil leren. Ook over jou.

 • Leon de Vries
  Leon

  Leon de Vries

  Back End Developer

 • Serge Juchko
  Serge

  Serge Juchko

  Full Stack Developer

 • Mirthe Valentijn
  Mirthe

  Mirthe Valentijn

  Full Stack Developer

 • Bart Haasbroek
  Bart

  Bart Haasbroek

  App Developer

 • Steven Gunneweg
  Steven

  Steven Gunneweg

  App Developer

 • Romy Petitjean
  Romy

  Romy Petitjean

  Usability Expert

 • Tim Geerlings
  Tim

  Tim Geerlings

  Full Stack Developer

 • Joost Morée
  Joost

  Joost Morée

  Lead Visual Design

 • Ben Janssen
  Ben

  Ben Janssen

  Vormgever

 • Aan Zee is al
  --- dagen, -- uur, -- minuten en -- seconden springlevend.

 • Bram van der Meij
  Bram

  Bram van der Meij

  Back End Developer

 • Michiel Daalmans
  Michiel

  Michiel Daalmans

  Strategy Director

  Michiel verkocht een succesvol Amsterdams bureau om zich aan te sluiten bij Aan Zee. Omdat hij in co-creatie op een bijzondere locatie gelooft. Wat ben je dan? Gek? Misschien. Iemand met lef? Waarschijnlijk. Uit het juiste hout gesneden? Nou en of. Deze strateeg kijkt niet alleen naar de hoed en de rand, maar ook naar de kapstok en wat er nog meer aan hangt. Michiel wil alles weten. Als infobesitas-patiënt wil hij vooral één ding: beter worden. Samen met jou.

 • Tijn Snijders
  Tijn

  Tijn Snijders

  Back End Developer

 • Colinda van der Zalm
  Colinda

  Colinda van der Zalm

  Activatie Manager

 • Denis Frietman
  Denis

  Denis Frietman

  Online Art Director

  Ben je 30 sollicitanten verder, en heb je nog steeds niet de pixelneukende designer die je zoekt. En dan hangt Denis aan de telefoon. Hij maakte indruk, om te beginnen met zijn CV. Hoe vaak gaat er iemand met goede cijfers van 3 gymnasium naar het MBO? Een man met een missie én ambitie. Denis wilde per se grafisch ontwerper worden. En een hele goede. Drie keer raden wie deze website heeft ontworpen.

 • Paul Vettewinkel
  Paul

  Paul Vettewinkel

  Development Director

  Paul is Development Director. Maar vooral is Paul de rust zelve. Hoe ingewikkeld een traject ook is, hij raakt nooit in paniek en maakt zich nergens druk om. Als iedereen over elkaar heen valt in een verhitte discussie, haalt Paul zijn schouders op en houdt hij zich op de vlakte. Maar laat hij zich gelden, dan is het meteen raak ook.

 • Wie winkelt liever dan zijn vriendin en wie draait op Cola light?

 • Marije de Jager
  Marije

  Marije de Jager

  Business Developer

 • Rob Zwaan
  Rob

  Rob Zwaan

  Strategy & Concept

  Rob is onze ‘interne externe’. En schizofreen. Dat wil zeggen: hij is copywriter en art director tegelijk. In een co-creatie sessie voert hij zelden het hoogste woord. Hij kijkt liever toe en laat zich inspireren door alle mensen om hem heen. Vervolgens kun je er de klok op gelijk zetten dat hij met een aantal verrassende invalshoeken terugkomt waarbij art en copy een prachtige een-twee maken. Er is maar één Rob en die telt voor twee.

 • Boyd Buckles
  Boyd

  Boyd Buckles

  Junior Art Director

 • Frido van Dijk
  Frido

  Frido van Dijk

  Creative Director Art

  Frido houdt van mooie dingen. En maakt ze ook. Terwijl de schoonheid uit zijn vingers vloeit, bruist zijn hart van ambitie om de steilste stijlen te bedwingen. Frido is bergsporter. Hij trekt zich aan zijn kootjes op aan de deurpost of wandelt op gespreide vingers tussen de prullenbakken door. Artworker, filosoof, sportman of circusartiest: aan het eind van de klim wappert zijn vlag op de top.

 • Arie van Duijvenvoorde
  Arie

  Arie van Duijvenvoorde

  Vormgever

  Vormgever Arie is een wandelende muziekencyclopedie. In zijn jongere jaren speelde hij Funk, Punk en FreeJazz. In de jaren ’90 maakte hij twee CD’s met Les Charmeurs en toerde en door heel Europa. Nu kun je hem o.a. bewonderen in de bands Pink No Poodle en Zwardsick Jam. Hij ontwerpt op z’n Mac zoals hij speelt op z’n contrabas. Met veel gevoel en uit de losse pols.

 • Rick Groenewegen
  Rick

  Rick Groenewegen

  Lead Developer

  Geen website is hetzelfde, zeker niet in een wereld waar iedere dag weer nieuwe functionaliteiten en applicaties met oudere moeten worden geïntegreerd. Toen Rick negen jaar oud was en hij papa’s Commodore 64 binnenstebuiten keerde, was zijn toekomst als programmeur bezegeld. Nu ontwikkelt Rick steevast wat ingewikkeld is. Iedere klant wil met hem werken. Rick rocks!

 • Yoeri van Os
  Yoeri

  Yoeri van Os

  Creative Producer

 • Marjan van den Oever
  Marjan

  Marjan van den Oever

  Activatie Manager

  Je zal maar dag in dag uit moeten dealen met creatieven. Met het type mens dat creaties koestert als eigen kinderen, en niet altijd even ontvankelijk is voor commentaar. Geloof ons, de gemiddelde activatie manager maakt geen vrienden. Maar Marjan is alles behalve gemiddeld. Ze is een kei in haar vak die nooit verslapt, de rust bewaart en haar slaven tot het uiterste drijft.

 • Patrick Dexel
  Patrick

  Patrick Dexel

  Art Director

  Patrick begon als offline art director maar is nu online art director. Hij is leergierig. Zo’n type die de gebruiksaanwijzingen wél leest en het internet als zijn universiteit beschouwt. Als je altijd wil leren, en net die stap harder wil lopen dan de rest, dan maak je het verschil. Niet alleen voor je klanten, maar ook voor jezelf en het bureau waar je werkt. Dexels! Wat een vent.

 • Sven Buijsrogge
  Sven

  Sven Buijsrogge

  Back End Developer

  Generalisten zijn uit. Specialisten zijn in. Wat dat betreft heeft Sven al vroeg durven kiezen, met als gevolg dat hij van sommige dingen de ballen verstand heeft. Van voetballen om specifiek te zijn. Zo wist hij pas op zijn twintigste wie Dennis Bergkamp Dennis Bergkamp Dennis Bergkamp Dennis Bergkamp Dennis Bergkamp is. Maar ondertussen is hij de Dennis Bergkamp van het programmeren. Een stylist pur sang mét focus. Voor front-end, back-end en server beheer: Sven is the man.

 • Sophia Vos
  Sophia

  Sophia Vos

  Activatie Manager

  Sophia liep haar eerste én tweede stage bij Aan Zee. Om daarna ook nog in de vakanties bij ons te werken. En toen vertrok ze naar die stad achter de duinen. Na zes jaar online ervaring vond ze de weg naar ons terug. Met heel veel kennis in haar bagage. Daar houden we van. Waar zij van houdt? Van aanpakken, tekenen, schilderen, haar honden Joey & Tara… en Katwijk. Tja, nobody is perfect.

 • Michael Maat
  Michael

  Michael Maat

  Usability Expert

  Ben je wars van multilul en heb je meer met mensen die gewoon weten waar ze het over hebben en snel concreet worden? Dan is Michael Maat je beste vriend. Als Usability Expert helpt hij mensen online snel naar hun doel zonder dat ze ook maar een stap teveel hoeven zetten. Zijn manier van denken zie je terug in zijn manier van doen. Hij zegt geen woord teveel. Maak kennis met Michael, in 2 minuten weet je genoeg.

 • Reinier van Velzen
  Reinier

  Reinier van Velzen

  Art Director

  Reinier is straat. Deze urban artist heeft zijn graffiti skills jaren lang geëtaleerd op Rotterdams stadsmeubilair dat wel een opknapbeurt kon gebruiken. Datzelfde doet hij nu met de communicatie van onze klanten. Verwacht alleen niet dat hij gaat verzinnen wat jij al hebt bedacht. Daar is Reinier veel te eigenzinnig voor. Hij heeft een leuke filmtip voor je: Exit through the giftshop.

 • Edgar Gressie
  Edgar

  Edgar Gressie

  Front End Developer

  Ooit opgevallen hoe snel jonge mensen nieuwe technieken aanleren. Daarom hebben wij Edgar in huis. Deze front-ender wil altijd meer weten, verdiept zich dagelijks in vooruitstrevende technieken en deelt deze met collega’s om zich heen. Ontwikkelaars die zichzelf blijven ontwikkelen, daar kunnen we er geen genoeg van hebben Aan Zee. Edgar jongen, we willen je klonen. Zoek jij uit of het kan?

 • Marit Olie-Engel
  Marit

  Marit Olie-Engel

  Activatie Manager

  Wat Marit doet, doet Marit goed. Ze legt de lat daarom hoog bij alles wat ze doet. En als je dan accountmanager, collega, vrouw en moeder bent, dan heb je het druk. Wie haar in actie ziet, begrijpt waarom wervelwinden en tornado’s de naam van een vrouw dragen. Wie Marit aanwakkert, moet zich schrap zetten: Een storm van creativiteit en productie is op komst. Je bent gewaarschuwd.

 • John van der Klaauw
  John

  John van der Klaauw

  Studio Manager

  John is de pianoman van Aan Zee. Een geheimzinnige collega waarvan je eigenlijk nooit weet wie hij is. Maar gelukkig zie je wel wat hij doet. Hij pingelt sneller op z’n Mac-toetsenbord dan Wibi Soerjadi op z’n vleugel ‘Beuzi’. Combineer z’n snelheid met z’n ongeëvenaarde logistieke manier van denken en je bent ervan overtuigd dat hij de nieuwste computer doet verbleken tot een ouderwets telraam.

 • Roy Schouten
  Roy

  Roy Schouten

  Junior Developer

 • Raoul de Best
  Raoul

  Raoul de Best

  Front End Developer

  What’s in a name? Je zal maar Raoul de Best heten. Dat belooft wat, niet waar? Gelukkig maakt hij het dagelijks waar bij Aan Zee, vooral door het beste uit zichzelf te halen. En maar te volharden in zijn visie dat alles altijd beter kan. Zijn voornaamste wapen is ijzeren discipline. Heeft Raoul een doel voor ogen, laat hij zich door niets en niemand afleiden. Dat zie je aan zijn werk, dat zie je als het strandseizoen er aankomt. Hij had er zomaar tussen kunnen staan.

 • Edi Recica
  Edi

  Edi Recica

  Support Manager

 • Peter de Jonge
  Peter

  Peter de Jonge

  Back End Developer

  De Bugatti Veyron vinden wij mooi. Daar hebben dan ook top-of-the-top designers aan gewerkt. Kijk je onder de motorkap, dan wordt hij monsterlijk mooi. Peter is een monsterlijke mooimaker. Als koning van de code oncompliceert hij iedere complicatie en rust niet totdat alles op maximaal vermogen draait. Zelf draait hij niet op benzine, maar op Cola light. Power to the Peter!

 • Lieneke Warmerdam
  Lieneke

  Lieneke Warmerdam

  Welkomiste

  Lieneke is bij ons begonnen als receptioniste, of liever gezegd als moeder van alle Aan Zee’ers. Als ouder geeft ze het goede voorbeeld door keihard te werken en nooit te verslappen. Wist ze aanvankelijk nauwelijks waar de aan/uit knop van de computer zat, houdt ze nu de totale administratie bij. Met een overdosis aan energie en ambitie blijft ze leren en groeien. Lang Leve Lieneke!

 • Izzy
  Izzy

  Izzy

  Megalomane Waakhond

  Izzy is een kleine felle opdonder. Een megalomane dwergteckel met een persoonlijkheidsstoornis die denkt dat ze een St. Bernard is met de kaken van een Pitbull. Met haar 15 cm hoog kijkt ze op je neer en staat ze je grommend op te wachten bij de voordeur. Maar bij noord-west 3 waait ze al twee meter naar achter en kun je zonder problemen doorlopen. Het humeur van Izzy valt af te lezen aan haar staart. Ben je echt cool, dan haalt deze zomaar 350 slagen per minuut.

Home