E-commerce
Aan Zee

Krachtige e-commerce oplossingen in Magento 2

Aan Zee loopt voorop in de ontwikkeling en optimalisatie van converterende Magento 2 webshops. Al sinds de eerste beta releases in november 2015 hebben wij de focus op Magento 2 gelegd voor e-commerce trajecten.

Op zoek naar een Magento 2 gecertificeerde ontwikkelaar? Aan Zee bouwt krachtige e-commerce oplossingen en sterke merken.

Over Magento

Magento (1) was lange tijd de koning onder de e-commerce oplossingen. Acht jaar later werd werd Magento 2 gelanceerd; niet zomaar een update maar een totaal nieuw platform. Met het oog op de toekomst wordt Magento 2 gezien als de onbetwiste troonopvolger.

De keuze voor Magento 2 heeft voor- en nadelen voor de webshop eigenaar. De webshop moet namelijk opnieuw worden gebouwd. Aan de andere kant is dit is het ideale moment om nog eens kritisch naar de webshop te kijken en het ontwerp te moderniseren.

Magento 1 vs Magento 2

Met de komst van Magento 2 is kracht van het e-commerce platform sterk toegenomen. Nieuwe technieken werken snelheid, flexibiliteit, creativiteit en stabiliteit in de hand. Dit resulteert in de wendbaarheid waar het digitale transformatietijdperk om vraagt.

Per 1 juni 2020 wordt Magento 1 end-of-life verklaard; Tijd om over te stappen!

Migreren naar Magento 2

Magento 2 is radicaal anders dan Magento 1. De omzetting vergt tijd, maar vooral expertise. Aan Zee heeft al in 2015 de keuze voor Magento 2 gemaakt en sindsdien al vele migratie-trajecten uitgevoerd die naadloos en succesvol zijn verlopen.

Het maakt niet uit of je over een Magento webshop beschikt of dat je gebruik maakt van een ander platform; de migratie naar Magento 2 kunnen we onderverdelen in de volgende stappen:

Maak je nu gebruik van een ander platform? Doorgaans kunnen we veel data migreren. Denk bijvoorbeeld aan bestaande klantaccounts, inclusief wachtwoorden.

Meer over migreren naar Magento 2

Migreren naar Magento

We starten met een oriënterend gesprek om te bekijken we waar de behoefte ligt. Vaak is er sprake van een nieuw begin. In dat geval ben je al helemaal op je plek bij Aan Zee. Van strategie tot design, van techniek tot copy; wij helpen je verder op alle vlakken. Op basis van de opgehaalde inzichten komen we samen tot een plan van aanpak waarmee we je nieuwe stabiele Magento 2 platform gaan realiseren.

Geen zorgen: van te voren stellen we vast of we alle data zonder risico kunnen migreren. Jouw klanten kunnen straks ook in de nieuwe webshop met hun huidige account inloggen.

We ontwikkelen op een acceptatieomgeving. Zodoende kun je van te voren alles testen. Werkt alles naar verwachting, dan gaan we de live-gang inplannen. Belangrijk aspect hierbij is dat de opgebouwde SEO waarde minimaal wordt behouden.

Waarom kiezen voor Aan Zee

Omdat je meer nodig hebt dan een stabiele webshop. Klanten worden dagelijks overspoeld met content. Wil je oprechte aandacht winnen, dan moet je met je boodschap recht tussen de ogen en midden in het hart mikken. Laat zien dat jij je klant begrijpt en bewijs dat met relevante informatie.

Investeer in overtuigende teksten en versterkend design. Zorg dat informatie slim en gebruiksvriendelijk wordt ontsloten en maak daarbij gebruik van techniek die zich blijft doorontwikkelen.

Aan Zee vult je aan waar nodig. We beschikken over alle disciplines die je nodig hebt. Samen zetten we een goed converterende webshop neer en zorgen we deze blijft presteren en verbeteren.

Magento gecertificeerd

Iedere webontwikkelaar kan met Magento aan de slag. Maar niet ieder bureau haalt eruit wat er in zit. Daarom zijn wij Magento gecertificeerd. Dit is een veeleisend keurmerk waarmee we bewijzen over de expertise te beschikken die we beloven.

case-intro-mockup

Voges

Sexy kunststof verpakkingen

Bekijk de webshop
case-intro-mockup

MusicAllIn

Bijzondere plek voor instrumenten.

Bekijk de webshop